fannyamandaa.blogg.se

2013-11-11

Kategori: Allmänt

Inte många dagar kvar nu till den efterlängtade julafton. Har gått och blivit en jul och vintermänniska de senaste åren. Tycker det är så fruktansvärt mysigt, massor av ljus, glögg, julmust och massor av julbak och julgodis. 
Stämningen som sprider sig i familjen och släkte är oslagbar. De senaste åren, ju äldre man har blivit har jag också blivit mindre beroende utav att få julklappar, jag har blivit mer intresserad av att ge de senaste. 
Ska bli lika kul iår att köpa julklappar och ge till mina nära och kära. I år ska jag även köpa mig en julklapp till mig själv, för första gången. Roligt det också. 

Tillbaka till nuet. Jag sitter och väntar på att tiden skall rinna iväg en timma framåt ungefär, då ska jag gå ner till gymmet och springa en stund tillsammans med Malin. Himla skönt att man har kommit igång nu med träningen, denna gången skall jag lyckas också med mitt mål. 

Massor av kramar från mig. 
Fanny


Friday night

Kategori: Allmänt

Igårkväll kom ett gäng goa tjejer hem till mig runt sju, vi allihopa traskade iväg emot affären för att inhandla en massa gottigheter inför kvällen. Det bjöds på tacos, godis i mängder och en del goa skratt. Är mycket nöjd med kvällen, den avslutades lite efter tolv och Amanda sov över hos mig, vi låg och pratade en stund innan vi båda två somnade som stockar. Idag inväntas praktik från 14-21. Hoppas ni alla får en jättebra lördag. 
Love. 
 
 

Denna dag alltså

Kategori: Allmänt

 
Måste bara berätta vad som hände när jag och fanny var på stan. Vi sågs på stan för o ta en fika men det blev ändrade planer... Vi träffade nämligen på peter08 och Djbabyj o deras kompis på subway o dom ville att vi skulle göra dom sällskap tills deras tåg gick. Så absolut gjorde vi det, super sköna killar verkligen! Jayson berättade bland annat om alla kändisar han träffat o det var riktigt roligt o höra, så som Kenza, jay z, one direction, justin mm. Han sa ju som ja skrev att han hade träffat harry styles. (Är lite småkär i han kan man ju säga...) så han ringde honom för att jag skulle på prata med honom!!! Han svarade dock inte men fatta den känslan. Jag och fanny var så glada hela kvällen o smsade med Jayson. Han sa även att one direction just nu är i sthlm på Södermalm i studion. Vilken dag alltså!
 
Jaja nu sitter äntligen o tar dendär efterlängtade fikan. Man får ju passa på när det är kladdkakans dag idag hihi.
Puss på er

MORE DAY'S COMING

Kategori: Allmänt

Hemma från en dag bestående av jobb, skönt att bockat av det för dagen. Ikväll kommer jag möjligen träffa min vän och andra blogerska Amanda. Behövligt kan jag säga och ett gymbesök ska hinnas med innan jag ska mysa mig ner i sängen denna kväll. Morgondagen är en ledig dag då jag skall ut på stan för massor av jobbsök. 
Hoppas på det bästa. Hoppas ni har det allra bäst. 
Love

21.31

Kategori: Allmänt

Första dagen avklarad på min praktikplats, återstående x dagar.
Bockat av en sovmorgon, bockat av några avsnitt av One tree hill, bockat av fem timmars praktik, bockat av dagen helt enkelt. Nu ska jag och min mysiga pyjamas slänga oss i sängen, nu väntar några timmar sömn inför en dag med jobb. 

11.04-13

Kategori: Allmänt

Hallå! 
Jag och Amanda har bestämt oss för att driva en blogg tillsammans. Vi är två tjejer som är bosatta i Skövde, en mycket liten stad där vi drömmer oss bort alldeles för ofta! Vi är 17 år, vi båda två står och stampar och längtar efter våran 18-årsdag. 
Här kommer vi båda två lägga in inlägg emellanåt. 
Ciaaao babes
Fanny

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.